Gemeente Oost Gelre duurzame gebouwen

Een student van Hogeschool Saxion heeft als stageopdracht het duurzaamheids beleid van de gemeente Oost-Gelre voor de bestaande gebrouwen om te zetten naar concrete acties om de doelstelling van de Achterhoekse gemeentes energie neutraal 2020 te realiseren. De student heeft inspiratie opgedaan in de Nulwoning en gelijk kennis genomen van de activiteiten van NulOpDeMeter voor utiliteitsbouw. Ik zal de student helpen zijn stageopdracht goed te volbrengen en het duurzaamheid beleid om te zetten naar concrete acties.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.