Aantal kilometers auto (Tesla) van energie huis aangepast

Inmiddels heeft de Tesla haast 17.000km gereden. Het blijkt dat een energieverbruik van 0,166kWh/km niet haalbaar is. Een waarde van 0,200kWh/km blijkt goed haalbaar te zijn. Dit houd in dat van de energie van de woning (6000kWh) er 30.000 km gereden kan worden. Bij een aanpassing van de woning door plaatsing van efficiëntere PV panelen (20% panelen) en thermische panelen vervangen door PV panelen kan de opbrengst voor de auto naar 11.000kWh wat goed zou zijn voor 55.000km/jaar.

De hoofdpagina is ook aangepast.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.