Thermisch PCM opslag verwijderd en tijdelijke opslag in de maak

De test PCM opslag is lek. Niet zo gek deze was gemaakt om te testen en dus om snel te kunnen maken van kunststof gemaakt. Op korte termijn komt er geen vervanging van de test PCM warmte opslag. Om nu toch gebruik te kunnen maken van de thermische collectoren worden er tijdelijk 2 120 liter CV Boiler vaten gemonteerd die het water gaan voorverwarmen voordat het naar de warmtepomp opslag gaat. De oude installatie is afgebroken en nu zijn de nieuwe vaten opgehangen. Binnenkort wordt de gehele installatie weer aangesloten. Opslag van warmte voor verwarming gaan we niet meer in opslagvaten doen omdat de vloerverwarming voldoende warmtecapaciteit heeft om dat te doen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.