Locale, provinciale en landelijke overheid ambities en wat maken ze waar

Ik ben al vele jaren actief met het energiegebruik van de bebouwde omgeving en zie vele ambities van diverse lokale, provinciale en landelijke overheden. Vroeger werd ik zeer enthousiast van de ambities die bij deze overheden bestaan. 2000 energie neutrale woningen in Maastricht bij de verbouw van de A2. 7 passief huizen door de Rabobank in Groenlo en vele andere projecten. Maar als je na een 5 tal jaren op zoek gaat naar deze projecten blijken ze niet te bestaan, ze zijn nooit gerealiseerd. Zullen we alle ambities maar negeren en alleen kijken naar de gerealiseerde projecten?

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.