Nulwoning aangesloten op de nutsvoorziening

Zou vandaag gaan werken, was al op mijn werk toen de telefoon ging. Veel vragen over mijn nuts aansluitingen (water, elektra, kabel). Toch maar even naar huis gereden. Alles was redelijk snel opgelost. Omdat ik nu toch thuis was de aanpassingen gemaakt voor de warmtepomp. Binnen een 4 uurtjes al 19 Kwh teruggeleverd. Kan de frustratie van een aansluiting of een bruto productiemeter die ik op verschillende forums leest voorstellen. Kreeg zelf de opmerking dat mijn meterkast te laag was terwijl ze zelf de watermeter anders plaatsen dan op de tekeningen van aansluitingen.nl. Voor een particulier een ramp. ben benieuwd of de uitlezing van de oude bouwmeter wat betreft de opbrengst goed gaat, gaat waarschijnlijk weer veel telefoontjes kosten.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.