Vervangen koelkast en verder de meterkast/powerrouter

De koelkast, 3 weken in gebruik, voerde zijn condenswater niet af. Vrijdag kwamen mensen van Kuppersbusch een vervangende koelkast leveren. Zij wisten echter niet dat deze naar boven moest. Afgesproken dat ze de koelkast beneden konden laten staan en dat wij in het weekeinde de koelkast boven zouden zetten. Met een lift de koelkast boven gezet en de defecte naar beneden gehaald. Nog even bezig geweest om alle deurtjes die op deze koelkast anders gemonteerd worden er op te zetten. Bijkomend voordeel de oude koelkast was van energieklasse B (548Kwh) de nieuwe is klasse A (404Kwh).
De domotica schakelig van de verlichting van de huiskamer aangepast zodat we de lampen ook uit kunnen zetten. Nog bezig geweest met de bedrading voor de powerrouters en de bruto productiemeters voor de SDE subsidie. Nu lijkt haast alles voor elkaar. Ik had gehoopt dat de nutsvoorziening (water, elektra, kabel) vandaag aangesloten zou worden. Echter het wordt deze week.
De onweerbui die vandaag over de Achterhoek trok heeft bij ons niet veel schade aangericht, een boom op het terrein is gesneuveld en deze hebben we al weer opgeruimd.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.