Spullen uit opslag

Op zolder bij mijn zus stonden nog een dertigtal verhuisdozen, deze zaterdag opgehaald. Mijn vrouw is bezig deze uit te pakken en de inhoud een plaats te geven in het huis. Alle tegels waar de tijdelijke woning op gestaan heeft zijn verwijderd en aanstaande vrijdag of zaterdag kunnen we de grond egaliseren. Nu een tijdelijke opslag maken zodat de tent afgebroken kan worden. De powerrouters worden voorzien van de laatste software om te testen. Binnenkort gestructureerd op zoek naar alle elektra gebruikers in de woning en kijken of we daar nog wat aan kunnen doen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.