Meterkast en domotica

We wonen wel in de nulwoning maar er is nog genoeg te doen. Kasten moeten nog op hun plek en gesteld worden. Het belangrijkste dit weekeinde was alle eindpunten van de elektra voorzien van stopcontacten, lampen en als er niets op kwam tijdelijk voorzien van kroonsteentjes. Dit zodat de studenten van het ROC Graafschap College veilig kunnen werken aan de meterkast en de domotica. Twee studenten hebben zich maandag bezig houden met het installeren van de kast en de bedrading. Met een andere student uitgezocht waarom het niet lukte om de actoren vanuit de domotica aan te sturen. Op het einde van de dag lukte het. Nu kan de student aan de slag om alle schakelaars en actoren in te voeren en de bijbehorende funties te programmeren. Als alles goed gaat is het de volgende keer een kwestie van actoren inleren. Woensdag weer verder om alles af te maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.