Veel kleine dingen om verder leefbaar te maken

Druk en minder thuis door een nieuwe opdracht van mijn werk in Rijswijk.
De zaken die gedaan worden in het huis zijn nu minder groot. De studenten van het ROC Graafschap College hebben de meterkast en de basis domotica opgeleverd. We kunnen nu de verlichting schakelen met de schakelaars. Nu kan de definitieve netaansluiting geregeld worden. Een klus voor de herfst of winter is de website van de domotica controller programmeren en als de software aangepast is alle Kwh meters er in zetten. Een trap is al uit de beschermende verpakking gehaald en er zijn binnendeuren geplaatst. De laatste hardstenen stukken van de keuken zijn op maat gemaakt en alles in de keuken is afgekit. Er zijn op een aantal plaatsen gordijnrails opgehangen en gordijnen. De logeerkamer is ook af. De kasten in de huiskamer zijn ook geplaatst en gesteld. Komend weekeinde moet de koelkast van de keuken naar beneden en de nieuwe naar boven i.v.m. een defect in de koelkast. De zon levert veel meer energie dan we nodig hebben. We hebben in 2 maanden tijd al meer dan 3600 Kwh teruggeleverd. De koeling van de ventilatielucht (EWT/Aardpijp) werkt ook goed. Bij het heetste moment afgelopen week, 37 graden, was de toevoerlucht van de ventilatie 16 graden zodat we net boven de 25 graden uitkwamen in het huis. Dus een heel leefbaar huis ondanks de hitte.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.