Participatie onderwijsinstellingen

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) ontwikkeld in samenwerking met Altop een PCM warmteopslagvat. Tijdens de opening van een nieuw gebouw van de Hogeschool konden studenten aan Minister Cramer laten zien wat ze tot nu toe ontwikkeld hebben. Mogelijk gaan een aantal andere studenten de Nulwoning in een aantal rekenpakketten doorrekenen. Gedacht wordt aan GreenCalc, EPC, GPR, PHPP. Eens kijken wat de verschillende berekeningen gaan opleveren. Het ROC gaat mogelijk de domotica voor de Nulwoning in elkaar zetten en programmeren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.