Nulwoningbijeenkomst

Afgelopen maandag weer een druk bezochte Nulwoningbijeenkomst. Na de de standaard agendapunten als de gemeenten, provincie en de voortgang van de nulwoning was er een presentatie van Klomps Bouwbedrijf. Klomps Bouwbedrijf gaat 61 nulenergiewoningen bouwen voor woningcorporatie Wonion. De presentatie is hier te vinden.
Er was ook een presentatie van Jan Kanters van het regionaal Architectuur initiatief Achterhoek. De tekst van de presentatie komt binnenkort op de site. Wat mij vooral bij bleef is de verandering van aansprakelijkheid naar verantwoordelijkheid.
Rob Bonenkamp van H&F Technics gaf een technische presentatie over warmtepompen. Doel was meer inzicht te geven over de werking en toepassing van een warmtepomp. Een warmtepomp is geen wondermachine. De presentatie is hier te vinden.
De volgende nulwoningbijeenkomst zal in de verbouwde raadszaal te Groenlo plaats vinden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.