Grondboring warmtepomp

Afgelopen weekeinde allerlei klusjes gedaan. De platen gemaakt voor onder het keukenraam, begonnen met de platen voor onder de zuidgevel en de rabbatdelen naast het keukenraam gemaakt. De anhydrietvloer begint te drogen Ben er alleen niet zeker van dat deze in drie weken droog is. Vandaag werd de boring van de warmtepomp gemaakt. Eersty werd er een boring van 9 meter gemaakt die gebruikt kon worden voor water voor de andere boring en in de toekomt om de tuin te beregenen. Daarna werd begonnen met de boring van 80 meter. De eerste 9 meter was zand, daarna tot 21 meter zand leem en tussen 21 en 80 meter was het puur leem. Omdat onze woning weinig energie nodig heeft is deze ene boring genoeg. In de toekomst hoeft de bron zelfs minder te doen omdat de zonnecollectoren veel van de warmte gaan verzorgen. Op de bron gaat ook gekoeld worden. De bron word gevuld met fijn grind.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.