Anhydriet vloer

Mijn dochter lijkt goed genezen van de blindedarm ontsteking. We waren veel in het ziekenhuis. Toch zijn er tussendoor allerlei kleine dingen gedaan zodat vandaag de anhydrietvloer gestort kon worden. Mijn vrouw is verder gegaan met het schilderen van de noord gevel. De steiger is opgebouwd zodat de slag van de anhydriet pomp niet over de trap naar boven hoeft. Rond de douchebak is een zand cement deklaag gestort omdat anhdriet slechter tegen water kan. De tegels staan ook al klaar om gelegd te worden. Het pompen en vlakken van de vloer ging snel in twee uurtjes lag de vloer.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.