Ventilatie en elektra

Dit weekeinde bezig geweest met de ventilatie en het trekken van de elektra draden. Mijn vrouw heeft de eerste laag isolatie gelegd waarop de ventilatie leidingen komen. De leidingen komen dus in de tweede laag isolatie te liggen. Alle inblaas en afzuigpunten hebben een eigen slang naar de verdeelkasten. De gebruikte leidingen hebben een lage luchtweerstand en vervuilen minder omdat ze van binnen glad zijn. Omdat de leidingen vanaf goed toegankelijke afzuig en inblaaspunten lopen naar de verdeelunit kunnen deze later ook gereinigd worden. In de huiskamer zitten drie afzuigpunten waarvan de slangen op zolder lopen. De afzuigkap krijgt een eigen warmte terugwinunit. Deze blaast weer schone lucht de keuken in. De slangen voor deze unit liggen boven het plafond. Verder bezig geweest met electra draden trekken een hele klus waar we nog even mee bezig zijn.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.