Nulwoning bijeenkomst te Ulft

Mogelijk door de wat lastiger locatie of door de aankomende vakantie was het iets minder druk. Na de bekende agendapunten als de bouw van de nulwoning, de woningcoorperaties, gemeente en provincie werden er twee presentaties gehouden beide over bouwen met strobalen. De presentatie van architect Giesen is hier te vinden (door de grootte van de presentatie kan het downloaden even duren) en van de twee studenten van de HAN binnenkort hier. Tijdens de vergadering kwam naar voren dat er een soort wikipedia moet komen voor materialen en modulen. Binnenkort is de eerste bijeenkomst. Meedenken over een wikipedia/database voor bouwmaterialen geef je op bij Martin Stor. Verder komt er een plek op het internet zodat alle Achterhoekse leveranciers van duurzame producten zichtbaar zijn. Ook wordt er op LinkedIn een nulwoning kennisgroep gestart. Er was geen tijd meer voor de presentatie van Jan Willem van de Groep van Wonion over de Intersolar 2009. Zijn presentatie over nieuwe dingen op deze beurs is hier te vinden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.