Waterleiding

Ik wilde alle waterleidingen geisoleerd uitvoeren. Dit om ongewenste opwarming en koeling op plekken in de woning te voorkomen. Koele plekken kunnen voor kondens zorgen. Echter het is zo dat een warme waterleiding niet geisoleerd mag zijn i.v.m. legionella gevaar. De warm waterleiding moet na gebruik snel kunnen afkoelen. Dit is ook van toepassing op de douche wtw. Dus de koud waterleiding wordt geisoleerd en de warm waterleiding niet. Verder wil ik kunststof leidingen toepassen. Ben uitgekomen op het SmartFIX systeem van WAVIN omdat dit zonder te veel speciaal gereedschap kan worden aangelegd. Ik zal zelf ondervinden of het makkelijk is aan te leggen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.