Luchtdicht?

Een halve dag besteed om de plekken waar de tape niet geheel gehouden had te herstellen. Daarna de spullen opgesteld voor de test. Alle openingen moeten afgedicht worden zoals de invoeren van de nuts voorzieningen. Tijdens de test moesten we toch enige druk opbouwen om een meetbare volumestroom te krijgen. Nadat we een eerste controle en herstel van een paar niet luchtdichte plekken hadden uitgevoerd kregen we waarden dicht bij de waarde die we willen hebben n50 0,6. Echter de waardes zijn voor deze opstelling zo laag dat we dicht bij de meetfout van de apparatuur zitten. Misschien binnenkort opnieuw meten met een grotere nauwkeurigheid van de volumestroom. Morgen gaan we een ieder geval verder met fouten zoeken onder andere met een warmtecamera. Een paar foutjes moeten leveranciers verbeteren. Ben vandaag bezig geweest de zolder beter luchtdicht te maken. Als we zo de komende dagen door gaan krijgen we een woning die makkelijk de vereisten haalt. De afgelopen dagen is de vloer van de verdieping rond de vide gemaakt en verder gegaan met de hal. Vanavond tekeningen gemaakt met alle leidingen voor electra, riolering, ventilatie enz. Langzaam wordt alles ook geregeld voor de afwerking met leem.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.