6 dagen op de bouw

6 dagen achter elkaar vrij en de mogelijkheid aan de woning te werken. Drie dagen voorbij, de zuidgevel is afgemaakt, de dakbedekking is bij de randen afgewerkt. Verder zijn de ronde randen van de vide op maat gemaakt en worden deze nu met op maat gemaakte balken vastgezet. Jammer genoeg is een van de ronde stukken aan de verkeerde kant geschuurd. Dus dit moet nog hersteld worden. Morgen verder met de ronding vastzetten en dan de vloerplaten er op. Omdat de steiger buiten niet meer nodig is deze binnen opgezet. Daar alles verder afplakken zodat we binnenkort de blowerdoortest (luchtdichtheidstest) kunnen gaan uitvoeren. Mijn vader is ook weer op de bouw en de balken aan het schuren en aan het lakken. De laatste dagen ook mensen bij de bouw ontvangen die van plan zijn energiezuinig te gaan bouwen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.