Activiteiten dit weekeinde

Dit weekeinde van allerlei kleine klussen gedaan. Zaterdag eerst begonnen om alle afvoerpijpen, electrapijpen te halen en nog wat platen. Daarna begonnen de hal/meterkast verder te voorzien van beplating. Zondag begonnen met de riolering, het is even uitzoeken hoe de we de unit van het hangend toilet moeten plaatsen om later met de tegels mooi uit te komen. Verder zijn we begonnen met de leidingen voor electra en de elektrische bedienbare ramen. De meterkast is ingedeeld voor data, 220v en 12/24 volt. Vandaag zijn de motortjes geplaatst voor de ramen. Er is een afspraak gemaakt met een stucadoor om een offerte te maken voor de leemstuc.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.