Noordwand huiskamer luchtdicht

Afgelopen week zijn mijn zwager en mijn vrouw bezig geweest om al het houtisolatie in de woning aan te brengen. Dit weekeinde de noordwand van de huiskamer dichtgemaakt en begonnen met de zolder. Achter de betimmering is nog eens 7 cm houtisolatie geplaatst, zodat de isolatie van 30 cm verhoogd is naar 37 cm. Op de zolder gaan we aan de noordzijde hetzelfde doen. We konden deze ruimte ook opvullen met glaswol maar dan zouden we de massa van de houtisolatie teniet doen. Daarom besloten deze ruimte ook te vullen met houtisolatie.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.