SDE regeling zonsystemen

Er is een belangrijkde wijziging gekomen in de regeling SDE zonsystemen. Kon er vorig jaar alleen subsudie aangevraagd worden voor systemen van 0,6 kWp t/m 3,5 kWp, dit jaar kan het voor systemen van 0,6 kWp t/m 110 kWp. Er zijn twee catagorieen. 0,6 t/m 15 kWh en 15 kWh t/m 110 kWh ieder met zijn eigen vergoeding. Gelukkig is de 3,5 kWh grens opgetrokken zodat het nu mogelijk is een de gehele nulwoning te voorzien van pv panelen met vergoeding. Echter ik heb een aanvraag van 2008 en zou er een aanvragen voor 2009. Het lijkt beter die van 2008 te laten vervallen en een nieuwe voor 2009 aan te vragen. Dan kan ik alles meten met een bruto productiemeter.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.