Sanitair uitgezocht

Vanmorgen het sanitair voor de douche en de twee wc’s uitgezocht. Verder de tegels voor de vloer voor het gehele huis uitgezocht evenals de wandtegels voor de douche en de wc. Mijn zwager heeft vandaag met mijn vader weer een stuk isolatie aangebracht in het plafond. Ik ben verder gegaan met de randen bij de kozijnen. Deze worden opgehoogd zodat de ventersterbank er in kan en de zijkanten afgewerkt kan worden. De ruimte tussen het kozijn en de houten rand wordt gevuld met PIR. Het lijkt er steeds op dat als je minder dikte heb voor de isolatie een betere isolatie toepast dit beter uitkomt in de warmtestroom berekeningen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.