Betimmering onder overkapping

Vrijdag is het pakket underlayment platen geleverd door HCI. De platen zaterdag binnen in de bouw gelegd. De isolatie in het dak van de hal afgemaakt. Daarna begonnen rond de ramen van hal, in het houtskelet op maat gemaakte latten in te lijmen, om later rond de ramen te kunnen aftimmeren. Tussen deze latten en het raamkozijn komt nog isolatie. Ik zal binnenkort foto’s plaatsen. Zondag verder de ramen afgemaakt en ook bij de voordeur de latten gelijmd om af te kunnen timmeren. Omdat het mooi weer is de werkzaamheden naar buiten verplaatst. Ik wilde de luchtinlaat en uitlaat maken voor de afzuigkap met de warmteterugwinning maar de maten bleken niet geheel te kloppen. Moet morgen andere gatenboren en pvc moffen halen. Toen begonnen met de gevelbekleding onder het afdak bij de voordeur. ’s Middags nog even met een buurman gewerkt aan de verlichting van ons mandelig gebied. Morgen weer verder.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.