Warmteberekening

Ik heb van Overbeek mooie warmtestroming tekeningen gekregen van de wand raam aansluiting. Uit die berekeningen blijkt de wand een R waarde te hebben van boven de 8. Omdat er steeds iets veranderd in de woning voer ik alle wijzigingen door in phvp02 om snel te zien wat de invloed is van de wijziging. Meestal zijn de wijzigingen alleen maar in het voordeel voor het energiegebruik. Niet alles klopt in de berekening, een gedeelte van de wand zit in de grond maar dat zou de berekening alleen maar beter maken. Hierbij mijn phvp02 tot nu toe.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.