Warmte opslagvat

Vandaag weer gesproken met een bedrijf en de Hoge School Arnhem Nijmegen (HAN) over de ontwikkeling van een warmteopslagvat voor de nulwoning. Een leerling bouwkunde en later een leerling werktuigbouw gaan het opslagvat samen met het bedrijf ontwikkelen. De eerste weken zullen besteed worden aan deskresearch, het inlezen in de aanwezige docmentatie en de eisen van het opslagvat formuleren. Vandaag zijn door HCI de underlayment platen geleverd en de balken voor langs de ramen. Morgen kunnen we alles naar binnen brengen en verder gaan met het luchtdicht maken voor de blowerdoor test.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.