Symposium duurzame energie Brokhorst

Vandaag was het symposium duurzame energie van Brokhorst ter gelegenheid van de 65e verjaardag van W Jouwsma. Er waren interessante voordrachten van prof. dr. Salomon Kroonenberg, en prof. dr. Wubbo Ockels Daarnaast had ik de eer om ook een voordracht te houden. Vooral de voordracht van Wubbo sprak mij aan, met name dat we duurzaam met de aarde om moeten gaan. Voor en na de voordrachten was er de mogelijkheid om diverse stands te bekijken. Ik stond samen met de Nedap met de Mygrid (Atrium) en Overbeek met zijn passief kozijnen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.