Bestellingen en detailleringen

Van de meeste spullen die ik nodig heb vanaf 11 juli de offertes binnen gekregen. Dit weekeinde hoop ik alle offertes na te kijken en de bestellingen de deur uit te kunnen doen. Vanmorgen nog eens naar de fabrikant geweest van de kozijnen (Overbeek) voor de detailleringen. Kleine veranderingen of op een andere mannier met een ander materiaal afdichten kunnen grote verbeteringen hebben voor b.v. de luchtdichtheid van de kozijnen naar de bouwkundige constructie. Door het wijzigen van de aansluitingen waren echter de maten van de ramen veranderd. Dit kan niet i.v.m. het raster van de houtskeletbouw (60cm). Dus vandaag worden alle tekeningen van de ramen weer aangepast zodat ze goed in het houtskeletbouw raster passen. Aanstaande maandag gaan we verder met de opzet van de ventilatie bij Stork Air. Morgen hoop ik nog wat laagjes stenen te kunnen plaatsen op de zij keermuurtjes. Mijn vader is vandaag bezig de betonspetters op het EPDM te verwijderen. Het worden toch nog drukke weekeinden en maandagen voor 11 juli om alles af te hebben zodat we het skelet neer kunnen zetten en wind en waterdicht te maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.