Allerlei kleine klusjes

Het is nu tijd om alles in orde te maken voor de “echte” bouw vanaf half juli t/m eind augustus. Spullen worden besteld en de bouw verder klaargemaakt. Isolatie in de grond is aangebracht en de EPDM is nu omhoog gevouwen om te proberen de bouw droog te houden. De laatste laag stenen worden op de ronde keermuurtjes aangebracht. Blijkt echter zo’n honderd stenen te kort te komen die snel bestellen. De metalen voeten voor de houtbouw pas maken en de betonplaat op een paar plekken haaks zagen. Ook een betonnen kolom die niet in de bekisting bleef bij het storten moet nog bijgezaagd worden. Dus nog genoeg te doen voor half juli.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.