Voortgang de afgelopen dagen

De afgelopen dagen de bekistingen rond de deur van de technische ruimte gemaakt. Verder de randkisten voorzien van verstevegingen zodat ze recht blijven staan als de beton gestort wordt. De steiger aan de zijkant weggehaald zodat we aan de twee keermuurtjes langs het huis kunnen beginnen. De gemeente is ingelicht dat alle bewapening er in zit en dat ze kunnen komen om de bewapening te controleren. De staanmatten voor de linker muur zijn geplaatst en de metselprofielen gesteld. Als er geen activiteiten voor het huis zijn kunnen we de zijkeermuurtjes metselen. Hopelijk komt de betonleverancier maandag kijken om de afspraak voor maandag de 21e te maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.