We kunnen beton storten

Vandaag zijn de gemeente en de betonleverancier langs geweest. De bewapening is door de gemeente goedgekeurd. We hebben nog extra wapeningsstaal boven de ingang van de technische ruimte bijgelegd. De leverancier van het beton is geweest. Het mooiste zou zijn om zelf verdichtend beton te gebruiken maar dan word de druk op de muren 2,5 maal zo hoog. Dus dat zullen we maar niet doen. Komende maandag 21 april komen ze om 8.00 uur de muur storten. Vandaag begonnen met het metselen van de tuinmuurtjes. Mijn vader maakt komende week houten wiggen om de bekisting voor het beton nog verder dicht te kunnen drukken. Voor komende maandag nog een verdichtings trilnaald bestellen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.