Ventilatie de basis staat er

Inmiddels is alles geïnstalleerd. De aardwarmteklep werkt weer. De 4 CO2 sensoren werken weer en de LAN (cloud/app) en Domotica koppeling zijn operationeel. Even was het nog uitzoeken hoe al deze opties samen gebruikt kunnen worden om het beste resultaat te bereiken. Door denkelijk een foutje van mij zelf werkte een bypass klep niet meer waardoor het rendement een paar weken niet goed was. De fout was snel gevonden en hersteld. Nu draait de unit met een heel hoog rendement. Gelijk een regelschema gemaakt dat het maximale haalt uit lucht kwaliteit, energie terugwinning, comfort (luchtvochtigheid). Omdat deze nieuwe wtw unit een heel goed rendement haalt bij lage volume stromingen (afwezigheid stand) staat de unit als we niet aanwezig zijn ook op afwezig. Dit bespaart weer energie (gebruik ventilatoren en verminderd warmte verlies). Ook komt dit de luchtvochtigheid (comfort) ten goede.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.