Proefrit Tesla Model S

Vandaag was het voor mij zover, ik kon een testrit maken met de Tesla Model S. Een auto die past bij het concept van de Nulwoning.
Ik zal wel een aparte berijder blijven van een Tesla. Hebben de meeste kopers of kandidaat kopers het over de acceleratie of de uitstraling voor mij blijft het een vervoermiddel wat energie zuinig is en toevallig de enige elektrische auto is die voor mijn dagelijkse afstanden geschikt is. Verder vind ik het technologisch wel een mooie auto. Rijden deed hij als een zonnetje en zeker het één pedaal rijden vond ik heel erg rustgevend. Hoorde vandaag nog wat veranderingen die vermoedelijk doorgevoerd gaan worden op het europeese model. Nu wachten tot Q4 2013 tot ik mijn auto kan ophalen en daarna kan integreren in het smart grid van de woning wat nog wel wat uitdagingen gaat vergen i.v.m. de communicatie auto en huis. Tijdens de testrit bleek het energieverbruik wel wat hoger liggen dan eerst aangenomen, ik denk op een 200Wh/km uit te komen. De ontwikkelingen geven ook een oplossing voor het voorkomen van een hoger capaciteitstarief i.v.m. de elektrische auto.
tesla_proefrit_website

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.