Domotica controller kapot

De domotica controller is kapot gegaan. Vervelend omdat alles in de Nulwoning via deze controller verloopt. Zowel verlichting als alle metingen en regelingen zoals het solar warmte systeem. Misschien niet zo handig om alle verlichting over de controller te laten gaan. Eerst geprobeerd om een vervangende controller te krijgen echter dit is niet mogelijk omdat de leverancier/fabrikant CER failliet is gegaan. Nu zijn de andere domotica spullen van het merk Eltako dus daar maar eens contact mee opgenomen. Dennis Schellenberg van Eltako kwam langs. Al snel werd duidelijk dat de Eltako controller minder geschikt was voor mijn wensen om vrijelijk zaken te kunnen programmeren. Dennis rade aan om te kijken naar een Loxone controller. Ook rade hij mij aan om eens te praten met het bedrijf Dopro Domotica. Jean-Paul van Dopro hoorde mijn wensen en gaf meteen aan eens te kijken naar de Re-Actor. Jammer genoeg is deze niet gelijk leverbaar maar moet ik vermoedelijk 3 weken wachten. Toch gekozen voor deze controller omdat deze controller een lang gewenste wens om de ventilatie te integreren mogelijk maakt. De controller is te programmeren met de programmeertaal LUA. Ook gaf Jean-Paul van Dopro aan dat deze controller beter instaat is om de vaak complexe meetgrafieken weer te geven. Nu snel de enocean actoren om programmeren zodat we de verlichting kunnen bedienen zonder controller.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.