Rondleiding Nulwoning, kerk verbouwen tot nulwoning of toch sloop en nieuwbouw?

Vandaag een weer een rondleiding in de Nulwoning. Op het eind van de rondleiding de plannen van deze bezoekers doorgesproken. Gaan ze de bestaande jaren 70 kerk verbouwen tot energie neutraal huis of toch slopen en nieuw bouwen? Wat zijn de mogelijkheden m.b.t. de ligging van de kavel voor een energie neutraal huis. Wordt het een houten huis of een combinatie met steen. Veel vragen waar ik hopelijk een bijdrage heb kunnen geven in hun beslissing. Hoop ze verder in het project te begeleiden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.