Prijsuitreiking “aansprekendste energieneutrale huis van Nederland 2012”

Vandaag was de prijsuitreiking van de drie “aansprekendste energieneutrale huis van Nederland 2012” in de categorieën nieuwbouw, renovatie en pionierschap. Na een rondleiding door haar huis werd de winnaar van vorig jaar Ineke Peters bedankt voor haar inzet als ambassadeur van Huis vol energie voor alle activiteiten die ze het afgelopen jaar verricht heeft. Ze kreeg ze een plaquette voor op haar huis. Ook werd er een nieuw schildje gepresenteerd zodat voorbijgangers kunnen zien dat ze hier te maken hebben met een energie neutraal huis. Het eerste exemplaar werd aan Ineke Peters overhandigd. Hierna werd bekend gemaakt wie het ambassadeurschap over gaat nemen van Ineke voor een Huis vol Energie. De Nulwoning werd gekozen om het stokje van Ineke over te nemen. We zullen ons best doen om kennis over en van energieneutrale woningen zo veel mogelijk te verspreiden.

Tevens hoop ik dat de prijs deuren opent naar ondersteuning om samen met bedrijven, universiteiten, hogescholen en ROC’s, open source bestaande producten te verbeteren, en nieuwe producten waar onder Smart Grids te ontwikkelen. Hiermee het bedrijfsleven in het oosten van het land sneller innovatief te laten groeien en studenten te interesseren voor bijvoorbeeld de combinatie energie en ICT (Human Capital).
Verder willen we sneller lessen ontwikkelen voor de diverse onderwijsinstellingen (Universiteit, HBO, ROC’s, voortgezet onderwijs en lagere school) in diverse onderwerpen zodat de studenten met meer kennis het bedrijfsleven in gaan.
2012122101201212210220121221032012122201

1 Responses to Prijsuitreiking “aansprekendste energieneutrale huis van Nederland 2012”

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.