Gedrag WTW ventilatie en de luchtkwaliteit bij veel personen in het huis

Afgelopen weekeinde vierde mijn vrouw haar verjaardag. Het aantal personen in de Nulwoning gedurende de dag en nacht varieerde van 10 t/m 14. Eens kijken hoe de ventilatie het gedaan heeft gedurende deze periode. De ventilatie ingesteld op hoogste stand voor de nulwoning (80% WHR960), dit geeft een totale capaciteit van 420M3 (gemeten) lucht per uur. Een gedeelte van deze lucht komt niet door de ruimte waar de meeste personen zich veel bevinden (huiskamer) maar gaat gelijkt vanuit het inblaaspunt via ruimtes naar b.v. het toiletten, badkamer of zolder. Toch bleef in alle gevallen de CO2 waarde ruimschoots onder de 1200PPM en wist zelf in veel gevallen onder de 800PPM te blijven.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.