ROC Twente afdeling bouwkunde bezoeken met Noorse collega’s de Nulwoning

Vandaag heeft een delegatie van het ROC Twente afdeling bouwkunde de Nulwoning bezocht. Zij hadden gasten bij zich van het Noorse Aust-Agder Fylkeskommune. Veel informatie kunnen geven over de bouw van een energie producerende woning. In Noorwegen hebben zij één energie nulwoning gebouwd maar moeten snel passief huizen, energie nulwoningen en energie producerende woningen kunnen bouwen omdat de wetgeving dit in snel tempo vereist. Over 2 jaar mogen in Norwegen alleen nog huizen gebouwd worden die minimaal de energieprestatie heeft van passief huis. We zullen contact houden met de Noorse collega’s. Het nulwoning netwerk begint langzaam internationaler te worden.

Nulwoning zal participeren in een project van het ROC Twente om lespakketen te maken over duurzaamheid en energie producerende woningen. We zullen daarbij ook ROC GraafschapCollege betrekken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.