Weer sensoren binnengekregen

Er zijn weer sensoren binnengekomen. Ten eerste draadloze zonneenergie gevoede temperatuur en luchtvochtigheid meters. Deze gaan gebruikt worden als uitbreiding op de balansventilatie energie en luchtkwaliteit meting. Door luchtvochtigheid te meten willen we meer te weten komen over het comfort. In de zomer van 2012 zal de warmtewisselaar vervangen worden door een type die ook vocht terug kan winnen. Eén sensor komt in de huiskamer, één beneden in de vide en één bij de aanzuiging van de aardpijp. Omdat de aardpiojp verder weg is komt er een enocean protocol repeater (rechts op de foto) buiten te hangen.
Verder zijn de flow/temperatuur meters binnen. Deze gaan de energiestromen van het thermisch zon gedeelte met het PCM warmteopslagvat meten. Uit deze flow temperatuur meters komt gelijk 0-10V zodat deze gelijk mijn microfieldcontrollers in kunnen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.