Artikelen in EPG netwerk

Het artikel van EPG netwerk over de nulwoning. Spelen met duurzame energie. In dit nummer ook een artikel met de titel Energieneutrale woningen bestaan niet. Treurig om vast te stellen dat er nog steeds aan greenwashing gedaan wordt. De schrijver komt tot de conclusie dat een energie neutrale woning gemiddeld 1168 M2 gas per jaar verbruikt. Dit is niet anders dan ik in 2007 al vaststelde. Van de 60 energie neutrale woningen was er maar een die mogelijk energie neutraal was maar het niet kan bewijzen. De nulwoning is energie plus en kan dit bewijzen! We willen alleen verder onderbouwen waar nu precies de energie winsten en de verliezen zitten. Hiervoor moeten we meer monitoren. Alleen de ventilatie wordt samen met StorkAir nu op 20 verschillende parameters gemonitoord, nu nog het gehele huis.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.