Nieuwe verdeelkast WTW unit

Vandaag de verdeelunit van de WTW unit vervangen. Doel is de luchtkwliteit te verbeteren door een hoger ventilatie volume, minder geluid en minder energiegebruik door verminderde luchtweerstand. De verdeelkast moet een gelijkmaterige luchtverdeling geven, de 180mm flexibele demping is vervangen door demping in de kast en alle leidingen zijn nu 200mm. Er is in het inblaasgedeelte uimte gereserveerd om een tweede demping kast te plaatsen. Het was alles bij elkaar toch nog een klus waar ik de gehele dag mee bezig ben geweest. Nu samen met het expertiese centrum ventilatie van StorkAir alles inregelen, testen en continu monitoren om te kijken welke verbetering we behalen. Meten is weten.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.