Gras transplantatie

Dit weekeinde veel in de tuin gewerkt. De moestuin wordt steeds groter en er komt steeds meer in. Er stond al sla, andijvie, uien en aardbeien, nu zijn er spruitjes, prei, bloemkool en courgettes bij gekomen. Mylene is bezig met haar tuintje. De paddenpoel heeft zijn eerste schoonmaakbeurt gekregen met behoud van de aanwezige planten. Het grind van de oprit is weer geharkt. De nieuwe planten ’s avonds steeds besproeid. De japanse duizendknoop vraagt ook onze aandacht, dit blijft de komende jaren nog wel even bijhouden. Het gras wat uit de moestuin is gebruikt om de kale plekken van de rijplaten op te vullen. De ventilatieroosters zijn nu voorzien van geluiddempend materiaal, niet gelijk te horen maar alle kleine beetjes helpen. Morgen de nieuwe verdeel dempingskasten vervangen en dan weer meten of het geluid afgenomen is en de luchtweerstand en daarmee het energiegebruik verminderd. Zo zijn we samen met StorkAir steeds weer aan het kijken of we de installatie kunnen verbeteren.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.