Nulwoningbijeenkomst

Afgelopen maandag weer een nulwoningbijeenkomst. Behandeld werden de voortgang van de Nulwoning en de ontwikkelingen. Frits Schultheiss van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen gaf een overzicht waar zij mee bezig zijn. Jan Willem vd Groep en Martin gaven uitleg over renovatie in de Achterhoek. Verder werden Smart Grids behandeld, wat zijn dit en wat gaan ze betekenen. Een ieder in de Achterhoek die wat kan betekenen in Smart Grids (Smart Grid apparatuur, monitoring en sturing) en gebouwen die geschikt zijn voor een Smart Grid worden gevraagd zich aan te melden voor het testen van een Smart Grid in de Achterhoek.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.