Bezoek vanuit Vinkeveen

Vandaag bezoek van een gezin uit Vinkeveen die hun woning willen renoveren tot nulwoning. Zij kunnen plannen en iedeeen bijstellen na hun bezoek aan de nulwoning. Buiten renoveren willen zij veel aan de maten, indelen en uitelijk van de woning veranderen zodat het een nieuwbouw lijkt te worden. Als overweging meegegeven om geen nulwoning te bouwen maar een energiezuige woning of passief huis maar die alle mogelijkheden heeft om er een nulwoning van te maken. Dus zorg voor technische ruimte en zorg dat er leidingstraten zijn van b.v, dak naar technische ruimte enz. Zorg voor goede isolatie, luchtdichtheid, aandacht voor koudebruggen, balansventilatie en een aardpijp (passiefhuis) en zet daar b.v. nu een HRe ketel in. Bekijk later of je er een nulwoning van gaat maken.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.