Natuhome Arward (Duurzaamste woning van Nederland)

Woensdag werd door Loek Hermans de Natuhome duurzaamheid Award uitgereikt. Nadat de jury de selectiecriteria bekend had gemaakt werd gelijk duidelijk dat nulwoning niet de winnaar zou zijn. Criteria 1 was herhalingsfactor en criteria 2 was profit. De jury nam nog wel de tijd van alle projecten de voors en tegen op te noemen. Tijdens deze rond kwam naar boven dat de nulwoning wel het beste was op energie gebied en materiaal gebruik. Uiteindelijk ging de prijs naar de 4D waterwoning van Dura Vermeer.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.