Een hoop kleine dingen

Dit weekeinde een hoop kleine dingen gedaan. In de badkamer en de twee wc’s zijn de tegels gevoegd. Nog nog een keer kitten en we kunnen beginnen aan het monteren van het sanitair. De warmteterugwinunit op zolder is geplaatst nu nog aansluiten op de afzuigkap. Elektra op zolder is aangelegd. De leidingen van de thermische collectoren zijn vastgezet. Het luik van de zolder is gesteld. We hebben tijdelijke elektra leidingen aangelegd om nu ook belasting op de powerrouters te kunnen aansluiten. We hebben nu 3 powerrouters actief. De stukadoors zijn vandaag begonnen met het plafond. Vandaag ook nog met de studenten van het Graafschap College de tekeningen en de bestellijst doorgenomen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.