Houtvezel en leemplaten

Zoals al eerder gemeld er staat een nieuwe tent voor de opslag. Dat was niet de bedoeling, de tent begaf het net wat te vroeg. We zijn hard bezig de houtvezel en hout leem platen te bevestigen voor de stucadoor. Gelijk zijn we dingen aan het afwerken. Voor de elektra verdeelkast komt een schuifdeur. De noordwand in de huiskamer is al af. Gisteravond nog een luchtdichtheidtest gedaan en met een warmtecamera. De luchtdichtheid is beter dan 0,5 bij 50 pascal over of onderdruk. We gaan de 0,3 misschien wel halen wat er kunnen nog een paar kleine dingen verbeterd worden. De hal en het trappenhuis is ook haast af alleen moet daar nog een meterkast gemaakt worden. Dan de keuken zetten en de rest van de huiskamer en de keuken afwerken. Dan komt de klus van het plafond nog.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.