Nieuwe tent

De tent die ingestort was is vervangen door een nieuwe. Het was een hele klus om de natte en koude tent over de opgeslagen spullen te verwijderen en een nieuwe op te zetten. We zijn steeds verder de wanden klaar aan het maken voor de stucadoor. Nu moet ook een meterkast en een elektra verdeelkast gemaakt worden. De ventilatieunit van StorkAir met warmteterugwinning voor de afzuigkap is ook aangekomen en kan gemonteerd worden op de zolder. Ook is besloten hoe de regeling van de ventilatie van het huis er uit komt te zien. Er komt een bedraad bedieningpaneel in de huiskamer en een Co2 meter in de hiskamer en de ouderlijke slaapkamer. De ventilatie zal dus automatisch geregeld worden. De warmtepomp houdt het huis op temperatuur zelfs met deze lage temperaturen en dat met een motortje van 800 Watt.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.