De eerste PV panelen op het dak

De eerste PV panelen zijn van PIFXX zijn geplaatst. Het basisframe heb ik universeel gemaakt zodat er ook andere dingen op te monteren zijn. In het midden van de PV panelen komt nog 16M2 vacium tube panelen als ondersteuning van de verwarming en warm water. In totaal komen er 65 panelen met een totaal vermogen van 11,7Kwp. De komende dagen de PV panelen afmaken en de warmtepomp draaiend maken zodat we kunnen verwarmen. Dan voor januari alle houtvezelplaen op de muren en gipsplaten op de plafonds zodat de stucadoor kan komen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.