Werkcentrale een eigen energiebedrijf Achterhoek.

Afgelopen woensdag was de werkcentrale energiebedrijf Achterhoek. De inleiding werd gehouden door de wethouder Economische Zaken& werkgelegenheid van de Gemeente Oost-Gelre, Marieke Frank. Duidelijk werd hoeveel energie de Achterhoek gebruikt en wat er voor nodig is om dit op te wekken. Er is geen een oplossing het word een mix van diverse oplossingen. Wind, zon biomassa en energiebesparing. Ideeën werden aangedragen en die worden verder uitgewerkt. Ook werd gesproken over de onbetrouwbare overheid in het stimuleren van duurzame energie. Kijk naar de SDE regeling zon, net gestart en gaat waarschijnlijk verminderd worden i.v.m. de aankomende bezuinigingen. De bestuurders van de acht Achterhoekse gemeenten gaan vermoedelijk de duurzame ontwikkelingen nog onder de aandacht brengen van Den Haag, Ton Koenders (PFIXX) en ondergetekende gaan dan mee om de feedin regeling te promoten.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.