Werkmarkt Ruurlo

Vandaag werd de Achterhoekse werkmarkt te Ruurlo gehouden. Vele bedrijven instellingen maaken daarvan gebruik om hun duurzame producten en of iniatieven te tonen. Nulwoning was ook aanwezig met isolatie, zonnecollector, passiefhuis kozijnen, douche wtw, de Mygrid en andere produkten die toegepast worden in de nulwoning. In de toespraak bij de opening werd door de burgemeester van Doetinchem de open source ontwikkelingen rond de nulwoning te Groenlo aangehaald. Ik ben erg blij met deze opmerking omdat het project opgemerkt wordt en navolging krijgt.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.